VOORGERECHTEN

Brood met cooks kruidenboter en tapenade – 4,25

Tortillachips met pittige tomatensaus, kaas en crème fraîche – 5,75

VLEES

Gemarineerde gebakken biefstukreepjes met brood-8,50

Libanese loempiaatjes met scharrelkip en ui – 8,50

VIS

Garnalen gebakken in knoflookolie met brood – 8,50

Inktvisringen met aioli – 8,25

Kabeljauw met een kroepoekkorstje en wasabimayonaise – 8,50

 

VEGETARISCH

Bao bun met tempeh champignons, diverse groenten en mango chutney- 6,50

Taartje met geitenkaas, zoete ui en bosbessensiroop -6,50

HOOFDGERECHTEN
+ seizoensgroenten en bijgerecht naar keuze;
frites, spaghetti aglio e olio of aardappeltjes uit de oven

VLEES

Diamanthaas van de grill met taleggio, balsamicostroop en serranoham  – 18,50

Lamsrugfilet in een kruidenkorstje, met whiskey-cranberrysaus en parmezaan-sesamkrokant– 19,50

Salade met biefstukreepjes, truffelmayonaise en parmezaanse kaas – 17,50

VIS

Gamba’s wildvangst (6 stuks) in Cooks kruidenboter, afgeblust met witte wijn en geserveerd met aioli – 19,75

Heilbot uit de oven, gegaard met knoflook, groene kruiden en witte wijn, geserveerd met venusschelpen – 18,50

VEGETARISCH

Duo van een asperge-pecorinokroketje en een broccoli-kaastaartje, geserveerd met rode paprikacreme -17,50

Kaasfondue met blauwe kaas, verschillende seizoensgroenten, fruit en brood – 17,50

Melanzane met aubergine, courgette, buffelmozarella, tomatensaus en parmezaanse kaas, geserveerd met brood en truffelmayonaise -16,50

Salade warme geitenkaas, gegrilde groenten, noten en honing, geserveerd met brood en Cooks’s kruidenboter -16,50

EXTRA BIJGERECHT

Extra salade of groenten – 3,00

Portie friet (klein/groot) – 2,00/3,00

Portie pasta aglio e olio of aardappeltje uit de oven – 3,50

KINDERMENU

Frietjes en salade met een klein gerecht naar keuze en een ijsje met een verassing – 9,50

NAGERECHTEN

Chocolade-fudgetaart met vanille ijs, caramelsaus,pecancrunch en slagroom – 7,50

lekker in combinatie met onze dessertwijn banyuls la galline – 4,00

Limoenmascarponetaart met witte chocolade en slagroom – 6,75

Yoghurtijs met coulis van vers rood fruit– 6,50

lekker in combinatie met onze dessertwijn pacherenc du vic bilh – 4,00

Chocolade bonbon van Pastryclub, 1,90 per stuk

Wit – kokos+limoen+citroengras of passievrucht+ vanille

Puur – whiskey + pecannoten of karamel+zeezout+hazelnoot

Melk – likeur 43 + koffie

Likeurtje (2cl) naar keuze, met koffie of thee en slagroom – 7,75

Kaasplankje met een glaasje port (2cl) – 11,50

>> Vraag de bediening naar de specials van de week en laat het ons weten of er ingredienten zijn die u niet kunt of mag eten<<